Resa i 3 delar bokat - 3-17 juni 2015

 
 
Då var den årliga resan med järngänget (mamma, Anna & Annelie, osså jag såklart) bokad, och detta blir 2015:s andra, men kommer ske allra först egentligen =)
Resan blir lite annorlunda, då Anna och jag drar på lite andra äventyr när mammorna åker tillbaka till Svedala, därför är resan uppdelad i 3 delar ;-)
 
Del 1 - London med mammorna
Första delen i resan, blir som vanligt en långweekend med hela järngänget, denna gång nästan en vecka - 6 dagar och går till brittiska huvudstaden London. Detta blir 3-8 juni!
Där ska vi njuta av fish and chips, öl, sevärdheter som Big Ben, Tower of London, London Dungeons och London Bridge. Det kommer säkerligen bli en del shoppat, så bäst och ha plats i resväskan ;-)

Del 2 - Paris
När 6 dagar i London passerat är det dags för mammorna att fara hemåt till Sverige igen. Anna & jag tar däremot vårt pick och pack och tar Eurostar-tåget (som går i en tunnel under Engelska kanalen) till franska huvudstaden och spenderar 3 natter i Paris. Där ska vi fortsättningsvis njuta av god mat & dryck, härlig shopping och ett och annat roligt att titta på, såsom Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame & Sacre Coeur. Har vi tid & lust kanske vi besöker Louvren och Disneyland också :-D.

Del 3 - Franska Rivieran
När vi tröttnat på storstadpuls är det dags för lite relax. Då tar vi tåget från Frankrikes största stad till den näst största, Marseille, som ligger på kusten. Där ska vi bo i 6 nätter. Då detta är en hamnstad kan man njuta av det härliga som finns i en kuststad samtidigt som man har kvar storstadspulsen om man så önskar. Dessutom ska vi göra precis som förra gången på Rivieran, åka runt och besöka andra städer. Två städer vi vill åka tillbaka till är Nice och Monte Carlo. Sen finns städer som Toulon, St. Tropez och Cannes på kustlinjen också :-)

Återkommer när vi är tillbaka ;-)
 
Bon Voyage!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0