Bokat: Kryssning och julmarknad i Kiel, 1-3 dec 2010 :-)



Japp, årets tredje resa är här och nu bokad! (Eller 3 ½ kanske, eftersom vi var i Kiel över nyår o kom hem 2010, va tycker ni?)

Även denna gång blir det Tyskland, och underbara hamnstaden Kiel :-) Det är jag, bästaste Lollo, mamma och mammas väninnan Birgitta som ska åka på en tjejweekend. Ska bli så roligt! Alltid kul och åka båt, och har man turen (som vi har) att vara i Tyskland under julmarknad ska man skatta sig lycklig. Det finns nog inte ett ställe på denna jord som jag kännt så mycket jul- och mysstämning och förväntan som jag gjorde när vi varit i Tyskland förrut. Folk går runt på gatorna och är glada, äter kanderade äpplen och glasyrprydda pepparkakor & dricker glüwein (typ glögg). Så mysigt säger jag bara! Har ni lust och åka till Tyskland, gör de då under julmarknaderna. Jag tror det är likadant var man än är i landet :-)

Inte nog med att det blir mys på gatorna i Kiel, de blir ju en o annan dans, en o annan cosmo och en och annan wienersnitzel också. Men det är inga fel ;-) Så nu ska jag börja öva på tyskan - Zwei bier, danke! ;D

Låt oss säga att jag längtar redan! LÅT TIDEN GÅ FORT!

   
   




RSS 2.0